2013: Limoges - Mont-de-Marsan, week 3

02-02-2014

kaart 12 mei 13 mei 14 mei 15 mei 16 mei 17 mei 18 mei  


Bazas

Zo 12 Mei: In Bazas zijn we bij de kathedraal opgehaald. Heeft z'n voordelen maar als nadeel dat je, als je vroeg bent, niet meer verder kunt lopen. En dan zit je daar van 1 tot 5! Maar we hebben goed gebeden.
 
Ma 13 Mei: Om ca 12 uur opgebeld dat we op weg zijn naar Captieux, dat het lopen goed gaat, het weer matig is met weinig zon maar wel goed loopweer, dat het gisteren 19 graden was maar dat dat door de wind niet te voelen was.


Captieux

Di 14 Mei: Bel door dat we onderweg zijn naar Roquefort maar dat waarschijnlijk niet halen, dat het plan is vrijdag met de trein van Mont-de-Marsan naar Biarritz te gaan, daar te slapen en de volgende ochtend met Transavia om 09:30 naar Rotterdam te vliegen, aankomsttijd 11:15. En of ze dat thuis maar willen regelen, zelf hebben we de treinreis naar Biarritz al uitgezocht.

Krijg te horen dat Gerda's buurvrouw de tickets heeft gekocht, nu nog Mont-de-Marsan zien te halen, we hebben nog drie dagen voor zo'n 45-50 km.

Vandaag een dag met een gouden rand, wij hebben Roquefort gehaald! En hebben s avonds Confit de Canard gegeten. De slaapplaats zelf kostte € 5 pp, gisteren moesten we € 10 pp betalen.


Bourgue. Foto B. Musso

Wo 15 Mei: Vandaag zijn we geëindigd in Bourgue, onze laatste stopplaats voor Mont-de-Marsan.

Do 16 Mei: Om 11 uur zijn we al in Mont-de-Marsan. Ik stuur Dick een berichtje dat we er zijn: "Moet ik nu doen, Waren 11 in M M.".

"Tja, een gezellige tent (en/of vent) opzoeken en genieten van de stad"
krijg ik even later terug.

Vr 17 Mei: Met de trein naar Biarritz waar we even over 12 aankomen. Vanmiddag naar het vliegveld. Moeten nog wel een slaapplek voor vannacht zien te vinden, voorlopig zijn we nog dakloos.

Za 18 Mei:  Met vlucht HV6926 landen we om 11:15 op Zestienhoven, ik bedoel Rotterdam The Hague Airport, en staat Dick er, met voor Gerda en mij een bos bloemen. Even voor twaalven, na Gerda thuis te hebben gebracht, ben ik thuis. Het zit er op, helaas.


Biarritz