2007-2015: Trekkend over de Camino Francés

18 Mei 2015: Ger en ik vertrekken naar Frankrijk om weer een stuk van de Camino Francés te lopen en wel van Mont-de-Marsan naar ergens in Spanje. Ook nu maakt Dick van onze belevenissen een verslag aan de hand van mijn berichten naar het thuisfront.

Klik op de foto voor het reisverslag.
2007: Nog 100 km verwijderd van Santiago de Compostela

Hoe het begon.
Lekker gemaakt door allerlei mooie verhalen, o.a. van Riet Noort, over het lopen van de Camino, de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, besluiten wij, mijn loopmaatje Gerda en ik in 2006 de route ook te gaan lopen.
Na de nodige voorbereidingen vertrekken we 2 April 2007 met de trein naar St. Jean-Pied-de-Port, een van de vele startplaatsen op de Camino Francés, met als einddoel Santiago de Compostela.  Na 6 weken trekken door het prachtige Spaanse land lopen we 12 Mei Santiago de Compostela binnen. Op de foto hiernaast zijn we nog 100 km verwijderd van ons einddoel.

We hebben de smaak te pakken gekregen want de afgelopen jaren hebben Gerda en ik samen nog vele honderden kilometers over Camino Francés afgelegd: in 2008 begonnen we in Le Puy-en-Velay, in 2010 in Cahors, in 2011 in Vézelay, in 2013 in de plaats waar we in 2011 zijn geëindigd: Limoges. Dit jaar zijn we begonnen in  Mont-de-Marsan , de plaats waar we in 2013 waren geëindigd. 

Op de pagina hiernaast treft u, per jaar, de links naar onze verslagen.

Genealogie familie GeelsEen dag na de verjaardag van mijn moeder trouwden wij in Hilversum en gingen 's avonds na het feest op de Vespa scooter en met een fles champagne in de bagage richting Italië voor onze huwelijksreis.

Hiernaast ziet u ons te midden van onze kinderen,  hun partners en onze kleinkinderen.

Onder de link genealogie vindt u de stamboom van onze familie. Deze informatie is echter nog verre van compleet en zal in de komende maanden (jaren?) verder worden uitgewerkt.

Maartje (geheel links met haar broer) is freelance fotograaf en heeft deze foto in 2009 gemaakt tijdens mijn verjaardag. Klik op de foto voor een vergroting.