De Camino Francés

Klik op de foto voor het reisverslag.
Nog 100 km naar van Santiago de Compostela

Het begon in 2007
Lekker gemaakt door allerlei mooie verhalen, o.a. van Riet Noort, over het lopen van de Camino, de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, besluiten wij, mijn loopmaatje Gerda en ik in 2006 de route ook te gaan lopen.
Na de nodige voorbereidingen vertrekken we 2 April 2007 met de trein naar St. Jean-Pied-de-Port, een van de vele startplaatsen op de Camino Francés.
Na 6 weken trekken door het prachtige Spaanse land lopen we 12 Mei Santiago de Compostela binnen. Op de foto hiernaast zijn we nog 100 km verwijderd van ons einddoel.

We hebben de smaak goed te pakken gekregen want de afgelopen jaren hebben Gerda en ik samen tot nu toe zo'n vijftienhonderd kilometers over Camino Francés afgelegd, en wel in:
    2007: van St. Jean-Pied-de-Port -> Santiago de Compostela,
    2008: van Le Puy-en-Velay -> Cahors,
    2010: van Cahors -> St. Jean-Pied-de-Port,
    2011: van Vézelay -> Limoges,
    2013: van  Limoges -> Mont-de-Marsan.
Op de pagina hiernaast zijn, per jaar, links naar onze wandel verslagen.

 

18 Mei 2015: Ger en ik vertrekken naar Frankrijk om weer een stuk van de Camino Francés te lopen en wel van Mont-de-Marsan naar ergens in Spanje. Ook nu maakt Dick van onze belevenissen een verslag aan de hand van mijn berichten naar het thuisfront.

Genealogie familie GeelsEen dag na de verjaardag van mijn moeder trouwden wij in Hilversum en gingen 's avonds na het feest op de Vespa scooter en met een fles champagne in de bagage richting Italië voor onze huwelijksreis.

Hiernaast ziet u ons te midden van onze kinderen,  hun partners en onze kleinkinderen.

Onder de link genealogie vindt u de stamboom van onze familie. Deze informatie is echter nog verre van compleet en zal in de komende maanden (jaren?) verder worden uitgewerkt.

Maartje (geheel links met haar broer) is freelance fotograaf en heeft deze foto in 2009 gemaakt tijdens mijn verjaardag. Klik op de foto voor een vergroting.